Over ons

Stefan & Erik

Stefan, geboren te Groningen, opgegroeid in Haren en sinds 1993 weer wonend in de stad Groningen. Positief ingesteld, geduldig, coachend en bewust genietend van de kleine dingen in het leven.
Erik, geboren in Smilde, sinds 2004 wonend in Diever. Altijd bewust gewoond in Diever en daarbuiten gewerkt.

Quote Stefan ;

Tijdens mijn studie aan de RUG ben ik in de horeca gerold en er sindsdien altijd werkzaam in gebleven. Om samen met een (jonge) groep mensen het al onze gasten naar de zin te maken, blijft voor mij een van de mooiste aspecten binnen dit vakgebied.

Quote Erik;

In je leven stel je bepaalde doelen en daar moet je dan ook voor gaan.
Bepaalde commerciële doelen zijn na gejaagd, maar in die gevallen gaat het toch steeds weer om de slimste, de snelste of de handigste om zodoende een ander te kunnen aftroeven.
Een ander doel was en is, een project waar de focus niet alleen op commercieel ligt, maar ook op mensen die er toe doen.


Er deed zich 2 jaar geleden een mogelijkheid voor op een mooie plek in Diever, waar ideeën werkelijkheid konden worden en er uiteindelijk met stichting de TIP in de toekomst een mooie wisselwerking valt te realiseren.
Horeca-achtergrond, ondernemen, een netwerk van goede mensen en 2 mensen die elkaar 15 jaar geleden hebben leren kennen en waar een vertrouwensbasis is ontstaan.
Brasserie Puur moet een horecazaak gaan worden gedreven door pure horecakracht in combinatie met mensen met een verstandelijke beperking. Uiteindelijk gaan we elkaars talenten benutten.
We zullen de verbinding gaan zoeken met de plaatselijke ondernemers en proberen zoveel als mogelijk met pure producten te werken. We zijn er voor de koffiemomenten, de lunch en tapas & borrel op het einde van de dag.
We zijn vanaf 2022 in het seizoen dagelijks, maar alleen overdag geopend.  Daarnaast bieden we een exclusieve vergaderruimte met een mooi arrangement.
Maatschappelijk, maar toch ook commercieel, omdat we ook realistisch moeten zijn en op de lange termijn willen ondernemen.
Het Toeristische Informatie Punt Diever zal samen met Brasserie Puur optrekken, waarbij de gasten in Diever zowel informatie over de omgeving kunnen inwinnen, terwijl ze genieten van ons heerlijke assortiment….

Stefan & Erik

Medewerkers

We bieden vanaf 2022 mensen met een verstandelijke beperking een werkplek, die in overleg wordt ingevuld. Mocht u als ouder, curator of woonvoorziening meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

Daarnaast zijn we op zoek naar enthousiaste parttime horecamedewerkers, die affiniteit hebben met verstandelijk gehandicapte mensen middels interesse of opleiding.

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

%d bloggers liken dit: